NEDERHOME: THUIS IN HUISVESTING

Gezocht

Nederhome N.V. is een onafhankelijke partij met een gevestigde reputatie als het gaat om tijdelijke huisvesting voor onder andere arbeidskrachten. Wij hebben jarenlange ervaring met huisvesting op maat, echter een geslaagd project valt of staat met de juiste locatie.

Daarom zijn wij wellicht op zoek naar u! Wij zoeken nieuwe locaties om tijdelijke of pertinente huisvesting te realiseren voor arbeidskrachten en/of jongerenhuisvesting:
• Dit kan een pand zijn wat u leeg heeft staan
• Maar het kan ook een stuk grond zijn waar wij huisvesting op kunnen realiseren middels modulaire units. Wij hebben deze units reeds beschikbaar.
Kortom, wij zijn op zoek naar leegstaande panden of beschikbare grondposities van minstens 800 m² in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en/of Utrecht.

Wat bieden wij; Nederhome N.V. is bereid voor deze locaties lange huurcontracten, voor bijvoorbeeld 10 jaar of langer, aan te gaan. Ook kunnen wij indien gewenst over gaan tot aankoop van het pand of de locatie.

Indien u een locatie heeft die aan bovenstaande voldoet, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via het contactformulier of per telefoon 020-468 85 28 of e-mail info@nederhome.nl.

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Klik dan hier.

Wij hopen van u te horen!

 

Nederhome NV, Zeeburgerpad 94, 1019 AD Amsterdam, T: 020- 468 85 28, E: info@nederhome.nl