NEDERHOME: THUIS IN HUISVESTING

Voorbeeldprojecten

Nederhome is gespecialiseerd in het leveren van woonunits voor de huisvesting van bijvoorbeeld vluchtelingen, (tijdelijke) werknemers en studenten. 
Nederhome kan diverse woonunits in diverse maatvoeringen leveren. U kunt hierbij denken aan zelfstandige woonunits die worden geleverd met douche, toilet en keuken. Of juist woonblokken met centrale toiletten, keukens, douches en recreatieve verblijfsruimtes zoals sportruimtes, tv-/huiskamers. Opties te over!

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over diverse projecten.

Huisvesting arbeidsmigranten

Huisvesting arbeidsmigranten
In diverse gemeenten lopen plannen of hebben wij plannen uitgevoerd voor het huisvesten van arbeidsmigranten.

De logiesgebouwen kunnen worden voorzien van gezamenlijke slaapkamers met separate douche- en toiletvoorzieningen, een centrale keuken en een centrale recreatieve verblijfsruimte, maar kunnen ook bestaan uit zelfstandige woonunits incl. douche, toilet en keuken.

Project Poelweg 44A, De Kwakel
In de galerij hieronder vindt u een impressie van één van onze projecten; de Poelweg 44A in De Kwakel, gemeente Uithoorn. 

Poelweg 44A gebouw 3 (rechts op de plattegrond) is eind 2015 geopend. 

Poelweg 44A gebouw 4 (links op de plattegrond) is in het voorjaar 2016 geopend.

Onderstaand een video impressie, gemaakt op de Poelweg 44A:

 

Project Molenvliet, Aalsmeer 

Op deze locatie hebben wij een plan uitgewerkt voor de huisvesting van 250 arbeidsmigranten. De inrichting en hoge kwaliteit van de logiesgebouwen zijn in dit plan vergelijkbaar met het project aan de Poelweg 44a in De Kwakel.  

Project Noorddammerweg 17a, De Kwakel

Met dit project is een nieuwe locatie voor huisvesting van arbeidsmigranten gerealiseerd. Deze locatie is in oktober 2016 geopend en het betreft drie logiesgebouwen op het perceel achter het woonhuis. 

Jongerenhuisvesting

Jongerenwoningen
Onderstaand een voorbeeld van mogelijke jongerenhuisvesting welke wij voornemens zijn te realiseren. Dit project bestaat uit ca. 24 wooneenheden, verdeeld over 2 bouwlagen. Naast een duurzame uitstraling is het gebouw ook goed geïsoleerd en voldoet alles aan de huidige standaarden voor zuinige wooneenheden.

Studentenwoningen

Studentenwoningen
Met de woonunits kunnen wij tijdelijke wooneenheden realiseren en beheren. De wooneenheden zijn ideaal voor jongeren en studenten.

De unitbouw bestaat uit een EPS binnenkant welk afgewerkt is met gips. De buitenkant is afgewerkt met gevelbeplating. De units hebben een hoge isolatiewaarde. Alle units worden hergebruikt en krijgen daarmee een duurzaam tweede leven.

Voorbeeld modelwoning bestaande uit mobiele units

Studio's van ca. 36 m2
Graag laten wij u het nieuwe ontwerp modelwoningen zien welke is opgebouwd uit mobiele units. In dit ontwerp worden 5 mobiele units worden aan elkaar geschakeld, waardoor er twee studio's van elk 36 montstaan. Elke studio bestaat uit een open woonkamer met keuken, een badkamer met douche en wasbak en twee aparte slaapkamers. Middenvoor zit de gezamelijke opgang naar de beide studio's. Deze studio's zijn geschikt voor bijvoorbeeld studenten, werknemers of arbeidsmigranten, maar met enkele aanpassingen ook te gebruiken als zorgwoningen. 

Woningen van ca. 54 m2
Onderstaand betreft een voorbeeld van woningen ter grootte van ca. 54 m2, welke tevens zeer geschikt zijn voor huisvesting van statushouders. De units kunnen tot 3 hoog gestapeld worden. 

Andere mogelijkheden voor afwerking

Nederhome NV, Zeeburgerpad 94, 1019 AD Amsterdam, T: 020- 468 85 28, E: info@nederhome.nl