NEDERHOME: THUIS IN HUISVESTING

Te koop

Nederhome is gespecialiseerd in het leveren van woonunits voor de huisvesting van bijvoorbeeld vluchtelingen, (tijdelijke) werknemers en studenten. 
Nederhome kan diverse woonunits in diverse maatvoeringen leveren. U kunt hierbij denken aan zelfstandige woonunits die worden geleverd met douche, toilet en keuken. Of juist woonblokken met centrale toiletten, keukens, douches en recreatieve verblijfsruimtes zoals sportruimtes, tv-/huiskamers. 

Momenteel bieden wij een aantal complexen te koop aan.

Ca. 123 Woonunits (in delen)

Omschrijving woonunits

De nieuw gebouwde woonunits zijn voor het eerst in gebruik genomen halverwege 2012, en gebruikt voor de gehandicaptenzorg. Het geheel is in zeer goede staat, met een isolatiewaarde (RC-waarde) van 2,5 en voldoet aan de Nederlandse regelgeving (Bouwbesluit 2012). Het woongebouw staat momenteel in de gemeente Uithoorn, Nederland.

Het betreft ca. 123 modulaire units (van ieder ca. 18 m²) met betonvloer bestaande uit meerdere wooncompartimenten. De totale oppervlakte is ca. 2.200 m². De units zijn op dit moment 2-laags geplaatst, maar kunnen ook als 1-laags geplaatst worden. Iedere woonunit heeft zijn eigen woningscheidende wand, wat zowel een voordeel is met transport van de units, als met betrekking tot geluidwerendheid tussen de units c.q. kamers.

De minimale afname is per blok. Een blok bestaat uit 2 wooncompartimenten. Een blok omvat ofwel 28 modulaire units, ofwel 30 modulaire units.

-       Omschrijving blok van 28 of 30 modulaire units:

14 slaapkamers, 2 gemeenschappelijke woonkamers met keuken, meerdere toiletten, 2 ruime douchegelegenheden en 2 technische installatie-ruimten.

De installaties zijn van medio 2012. Verder heeft elk compartiment een WTW-installatie en centrale verwarming.

Koop

  • Koopprijs: Op aanvraag, per woonunit van ca. 18 m², minimale afname per blok van 28 woonunits (ca. 504 m²) of per blok van 30 woonunits (ca. 540 m²). Een blok van 28 woonunits of 30 woonunits bestaat uit 2 wooncompartimenten.
  • De units zijn stapelbaar, waardoor meerdere verdiepingen mogelijk zijn.

Overig

  • De units staan momenteel in de regio Uithoorn/Aalsmeer, wind- en waterdicht.

Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer
Het gestelde behelst vrijblijvende en globale informatie. De beschikbaarheid is indicatief en onder uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring en overleg opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Door aanvaarding van de vermelde condities respectievelijk door het doen van een tegenvoorstel, worden onze opdrachtgevers dan wel ons kantoor niet gebonden.

48-delig unitgebouw, units 6m x 3m

Dit goed onderhouden unitgebouw is per direct op te halen. Het complex is in 2004 geplaast en heeft dienst gedaan als polikliniek voor een ziekenhuis.  Alle ruimtes zijn ca. 6 m x 3 m en zijn uitermate geschikt voor verschillende functies.
Hieronder vindt u  fotoimpressies en een plattegrond.Voor meer informatie  en prijzen kunt u altijd 
contact met ons opnemen. 

Nederhome NV, Zeeburgerpad 94, 1019 AD Amsterdam, T: 020- 468 85 28, E: info@nederhome.nl